Frică de oamenii…(7)

Dora a privit pe geamul autobuzului şi a văzut cum, într-o maşină, o doamnă roşcată, elegantă, aşezată pe bacheta din spate, ţinea pe braţe o carte şi îi citea bărbatului din faţă. Îi vedea buzele cum i se mişcă rar, arcuindu-se şi parcă o auzea doar privindu-i mimica feţei. Făcea pauze scurte, îl privea şi apoi iar citea.
Oare de ce nu stătea lângă el în faţă şi oare ce carte citea?

Şi-a mutat apoi privirea şi l-a văzut pe Alex. Străinul din autobuz stătea în picioare, rezemându-se de peretele lateral al autobuzului, cu capul lăsat pe spate şi ochii închişi. „Ce mai figuri! S-o fi crezând într-un videoclip”, gândi Dora.
Era îmbrăcat într-un pluover crem, împletit, era proaspăt tuns cu 1 şi nebărbierit cam de 5 zile, iar astea adunate cu melodia pe care o asculta Dora, era de ajuns cât să o facă să respire mai greu şi totuşi să se simtă agitată şi oarecum fericită. Afurisită inimă!” gândi ea. Afurisită inimă de om!

S-a ridicat, deşi mai avea trei staţii de mers şi a coborât. Era în perioada aceea a lunii când e prea sensibilă, irascibilă şi mult prea emotivă. Când privirea oricui o intimidează şi nu poate menţine contactul vizual cu nimeni, si cum tocmai primise pe Facebook o cerere de prietenie de la străinul din autobuz, pe care îl cheamă de fapt Victor, nu putea să arate vreun semn de slăbiciune   În ziua de astăzi cu un Add se rezolvă orice…gândi Dora, comportamente de băieţei în trupuri de bărbaţi. Bine totuşi că nu a îndrăznit să vină că am impresia că m-aş fi pierdut ca atunci când am făcut cunoştinţă cu individul acela cu ochi albaştri, când am uitat cum mă cheamă şi noroc că mi-a amintit Ana. Nu am vrea să mai oferim astfel de satisfacţii”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s